POŠTAR PAVLI - PROMOCIJA ZNAMKE11.09.2013
GLEDALIŠKI STUDIO »ANIMA«
več >>>
21.03.2011
POMLADNI VRTILJAK
TA ČUDOVITA ZEMLJA - gledališka predstava za velike in male, za vse, ki nam ni vseeno!
več >>>
16.02.2011
SKUPAJ Z VAMI V POMLAD
Nekoliko preoblečena "Nerodna Avguština" vas vabi, da se skupaj podamo na družinski potep
več >>>
29.01.2011
ZAKAJ PA NE V BUTALE?
Duhovita uprizoritev Butalcev, s Cefizljem in pravim butalskim policajem.
več >>>
23.02.2010
POŠTAR PAVLI
Poštar Pavli je razgibal prste širom po Sloveniji!
več >>>
8.02.2010
4. Dan kulture in atrakcij Postojna
Studio Anima ponovno na tradicionalnem druženju družin, ki si želijo kulturni praznik preživeti na aktiven in zabaven način
več >>>
3.10.2009
SAJMIRI V ZOO LJUBLJANA
PRIŠLE SO OPICE…gospod FICKO s Piko Nogavičko
več >>>
3.05.2009
Rojstni dan zmajčka Jamija
Studio Anima na čarobnem rojstnem dnevu zmajčka Jamija v Postojnski jami
več >>>
31.08.2008
GOSTOVANJE NA ŠVEDSKEM
Po gostovanju v Avstraliji, nas je tokrat pot peljala na sever. Švedska – dežela gozdov, losov, gozdnih prostranstev in prijaznih ljudi
več >>>

 

26.05.2011

POŠTAR PAVLI - PROMOCIJA ZNAMKE

Na promociji znamke poštarja Pavlija, sta se prvič v živo srečala Rok Vilar, avtor lika in poštar Pavli.

Pavli na promocijah in prireditvah

Kot se za vsako znamko spodobi, smo tudi mojo znamko predstavili na promociji 26. maja v Trbovljah.

S prijateljico Saško in mnogimi pomembnimi filatelisti (to so tisti, ki vedno pravilno zalepijo znamko in je, bog ne daj, tudi nikoli, niti pomotoma, ne uničijo).

Bil sem pa že malo tudi na morju, saj smo se skupaj z mojim prijateljem Stenom zabavali na 15. Ciciolimpijadi v Izoli. Hm, saj veste, kje je Izola, kajne? Če ne, pa kar prosite starše, naj skupaj z vami pogledajo zemljevid naše Slovenije, ki ima obliko race, menda … Ali je fazan? Joj, vedel sem, da ima obliko ene živali s perjem … Ampak vem pa, da ni noj! No, skoraj prepričan sem, da res ni noj! Eh, kakorkoli, to se boste učili v šoli, le glejte, da takrat ne boste manjkali, kot sem jaz!!

A ostal sem pri mojem druženju z otroci na morju. Bilo je res krasno, le moj Luc je bil užaljen, ker ga nisem vzel s seboj na morje. Nikakor ni razumel, da sem bil tam z mojimi prijatelji, otroci, in ne bi imel časa še zanj, sploh pa je Luc ob morju tako nepredvidljiv, da mimogrede skoči v morje, pošteno poškropi vse dame v vodi, nato pa se za povrh še pošteno, tako fino po pasje, otrese v gruči lepo oblečenih ljudi. Skratka, Luc pač ni za tja in konec! Oddolžil sem se mu z veliko žvečljivo kostjo in maratonskim sprehodom po najinih poteh! Ha, mahanju s kosmatim repom kar ni bilo konca!

Tukaj pa lahko že vidite, kako odlično smo se zabavali in navijali za Cici-športnike v Izoli:

Jaz in moj prijatelj Sten Vilar pojeva na CICIOLIMPIADI pesmico "Poštar Pavli", ki mi jo je on tudi napisal.

Vidite to gručo cicibančkov? Ne vem sicer, kako jim je ime, ampak gotovo je vmes kakšna Mojca, Ana, Luka, Nejc, Nika, Gašper, pa Blaž in Ema ... Hvala, moji prijatelji, ki ste v takem številu na dogodkih z menoj! Vse vas imam rad!

To pomlad pa sem obiskal tudi prijatelje na Koroškem, natančneje, bil sem na Megamalčkovi zabavi v Dravogradu. Tu je šele bilo super! Bili so tudi čisto prav policisti in z otroci smo lahko sedeli na pravem policijskem motorju, videli smo policijske pse (to ubogljivost bi moral videti moj Luc – bi ga kar dal za kakšen mesec v njihovo šolo!), na odru pa je ves čas neumorno delal vragolije Spidi: zgodbam o babici iz Mehike, kaktus pici z bodicami, kaktus frizurah kar ni bilo konca!

 

Tako sva z mojo spremljevalko Stašo pomagala na svečanem odprtju filatelističnih razstav FIMERA in FIRAMLA. Skoraj za vsakogar sva imela kakšno pošiljko, ali pa vsaj kakšno sporočilce. Poleg naju je povezovalka programa, simpatična gospa Renta.

Kot se za tako pomembne dogodke spodobi, se tam zberejo nadvse pomembni ljudje, govorijo zelo pomembne stavke, ki jih menda celo razumejo, in se na sploh znajo tudi zelo pomembno obnašati. Sem moral kar malo paziti, ampak vsi so bili zelo prijazni in prijetni. Na levi je g. Evgen Zadnik, direktor PE Ljubljana, potem sem jaz, poleg mene je g. Igor Pirc, predsednik Filatelistične zveze Slovenije, čisto desno pa je še en super možakar, g. Robert Jordan, predsednik Filatelističnega društva Trbovlje.
http://www.posta.si/opis-storitve/1473/Pavli-na-promocijah-in-prireditvah

 

   
© Studio anima izdelava spletnih strani e-prospekt